Välkommen till D'abramo

Välkommen till D’abramo – Vi erbjuder genuint italienskt kaffe för hemmet & kontoret, café & restaurang. Vi säljer även espressomaskiner, kvarnar och andra tillbehör. D’abramo är ett familjeföretag som grundandes 2012 av Vincenzo D’abramo. Vincenzo kom till Sverige som tjugoåring, och har under åren byggt kunskap och erfarenhet av såväl den italienska kaffekulturen som den svenska. Sambo och medgrundare, Linnea har bakgrund inom försäljning, med intresse för design och marknadsföring är hon personen bakom dabramo.se och varumärkesprofileringen. Våra grundläggande värderingar är kvalitet och service, det är något som är genomgående i allt vi gör, det är vårt driv och det vi är bäst på. Vår passion och engagemang i kaffet, varumärket D’abramo och caféet är det som gör att våra kunder kommer tillbaka och fortsätter handla av oss.

Kaffet

Kaffe har alltid varit vår passion och drivkraft. Från Italien har vi tagit smak, kvalitet och tradition för att skapa ett kaffe för finsmakaren som tar en till Italien redan från första stund. Kaffebönorna som används är en blandning av noga utvalda Arabica- och Robustabönor. De råa kaffebönorna hanteras varsamt och rostas för det perfekta resultatet i koppen. D’abramo Classic är en rund och välbalanserad blandning med fyllig smak, ihållande arom och sammetslen crema. En långvarig eftersmak, med toner av honung och mandel.

Varför D'abramo

Kaffe är inte direkt en unik produkt – men smaken är det. Vi samarbetar med mindre rosterier i Italien för att kunna säkerställa kvalitet och smak. Vi har tillsammans tagit fram blandningar som vi själva gillar, och de har den typiska italienska karaktären, styrkan och den runda smaken. Söker du ett genuint italienskt kaffe är det oss du ska vända dig till. Har du frågor om kaffe och om hur man lyckas med gott kaffe kontakta oss direkt.