Om oss

Välkommen till D'abramo - Vi erbjuder genuint italienskt kaffe för hemmet & kontoret, café & restaurang. Vi säljer även espressomaskiner, kvarnar och andra tillbehör.

Kaffet

Kaffe har alltid varit vår passion och drivkraft. Från Italien har vi tagit smak, kvalitet och tradition för att skapa ett kaffe för finsmakaren som tar en till Italien redan från första stund. Kaffebönorna som används i vårt kaffe är blandning av noga utvalda från Brasilien, Indien och Vietnam. De råa kaffebönorna hanteras varsamt och rostas för det perfekta resultatet i koppen. D'abramo Classic är en rund och välbalanserad blandning med fyllig smak, ihållande arom och sammetslen crema. En långvarig eftersmak, med toner av honung och mandel.

Varför D'abramo

Kaffe, inte direkt en unik produkt - men smaken är det. Vi samarbetar med mindre familjeägda rosterier i Milano och Bisceglie och har tillsammans tagit fram blandningar som har den typiska italienska karaktären, styrkan och den runda smaken. Söker du ett genuint italienskt kaffe är det oss du ska vända dig till. Har du frågor om kaffe och om hur man lyckas med gott kaffe kontakta oss direkt. 

Vilka är vi

D'abramo är ett familjeföretag som grundandes 2012 av Vincenzo D'abramo. Vincenzo kom till Sverige som tjugoåring, och har under åren byggt upp kunskap och erfarenhet av såväl den italienska kaffekulturen som den svenska. Sambo och medgrundare, Linnea Johansen har bakgrund inom försäljning, med ett intresse för design och marknadsföring är hon personen bakom dabramo.se och varumärkesprofileringen. Våra grundläggande värderingar är kvalitet och service, det är något som är genomgående i allt vi gör, det är vårt driv och det vi alltid varit bäst på. Vår passion och engagemang i kaffet, varumärket D'abramo och caféet är det som gör att våra kunder kommer tillbaka och återkommer år efter år.